Kırşehir Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal’dan Gazetelerimize ziyaret
Ak Parti il başkanı Seher Ünsal ve yönetimi Memleket ve Yeni Yeşilyurt Gazetelerini ziyarette bulundu.
İl Başkanı Seher Ünsal, göreve geldiği günden bu tarafa bir an olsun Kırşehir halkının yanında olup dert ve sıkıntılarını dinlemek için hiç kimseyi ötekileştirmeden yaşanmış ve yaşanacak olan sorunların çözümü için sık sık ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.
Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanımızın da deyimi ile Gönül seferberliği yaparak esnaf ve basınımız olmak üzere halkımızın sıkıntılarını dinlemeye ve bu sıkıntıların sonucunda çare bulmak için buradayız ve vatandaşlarımızın her daim yanında bulunacağız. Bizler dinlemek için buradayız vatandaşımızın derdi her daim bizimde derdimiz olacaktır. Milletin kurduğu milletin partisi olarak çalışmalarımız ve projelerimiz var genel merkezimizden onay bekliyoruz onayımız geldiği zaman tüm projelerimiz hayata geçirmek için çalışmalarımız başlayacaktır.
İl Başkanı Seher Ünsal, sık sık esnaf ve kurum ziyaretlerini yaptığını her kesimin ayrı ayrı talep ve sorunları dinlediğini bildirirken bize gösterilen ilgiden çok memnununuz. Yapılan ziyarette vatandaşlarımız ile de sohbet imkanı bulduğunu bildirdi.
Ünsal,El ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde salgını da inşallah yeneceğiz. Ahi Diyarı Kırşehir için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte güçlü olacağız” Dedi.